QUI SOM?

Fa uns anys, exactament quatre i mig, vaig aconseguir el meu somni i objectiu a la vida, que era el de muntar el meu propi negoci. Per arribar on estic ara, he hagut de treballar molt i posar moltes ganes i esforç en el que faig, i sobretot ser molt creativa.

Als meus inicis vaig començar treballant de manera particular, fins que vaig despertar i vaig adonar-me que realment no estava complint la meva il·lusió des de petita.

Per fi puc dir que desde fa un temps sí ho estic fent. A base de molta constància, hem creat un saló de perruqueria i estètica en el que els nostres clients poden trobar tot el que necessiten, amb una àmplia zona dedicada a la perruqueria i una altra a l’estètica, que es basa en el làser de la pell, tractaments, i serveis de manicura fets per una especialista. També disposem de serveis de maquillatge i pentinats, per qualsevol gran ocasió.

Preocupats per aconseguir la satisfacció dels nostres clients, ens esforcem dia a dia per donar un bon servei, acompanyat d’uns preus raonables a l’alcanç de les seves butxaca, i oferint els tractaments més avançats amb productes de gran qualitat impartits per professionals. Podem dir que el nostre servei és molt personalitzat i hem creat un ambient molt familiar, el que més ens satisfà és que el client es senti a gust i estigui còmode. 

Aquest saló s’ha convertit en el nostre únic espai, centralitzant així la nostra activitat i complint el somni pel que he treballat i m’he format durant tota la meva vida professional. Més de 4 anys creant la moda en perruqueria i estètica al Vallès Occidental.


A Sandra Vera Estilistas estem al corren de les tendències en bellesa i estètica. Comptem amb grans professionals que cobreixen totes les àrees de la nostra professió. Tenim un tracte familiar i sempre proporcionem al client el que busca. El nostre equip està en formació contínua i la nostra reputació com a saló de perruqueria de prestigi ens situa entre les millors perruqueries de Sabadell.